Re: Elena Ristevska & EUsong2006

Дали ни се потребни приватни училишта?

Elena Ristevska & EUsong2006

Alias8 27.04.2006, 13:48
Mirdita na site. Iskreno da vi kazam Elena mnogu mi se dopadja prvo kako faca a i pesnata pocna vo posledno vreme da mi se dopadja, mozebi zatoa sto nejzinite balloni me zaslepija malku no kako i da e nejzinata pesna bese podobra od taa na Adrian i Esma, iako jas sum albanec pa sega ke lazam ako kazam deka taa na Adrijan i Esma bese podobra, medjutoa toa sto sakam da go kazam e so koe ime na drzava Elena ke ja prestavuva Makedonija (koja ja smetam za moja zemja) vo Atina na EUsong 2006 ? So FYR of Macedonia ili so Macedonia? Jas licno koka bi bil Makedonec (hipoteticki) ne bi dozvolil da ja predstavam mojata zemja so FYROM tuku so Makedonija.Zamislete, bar sekogas ke se zapamti vo Istorijata vo ovoj slucaj  kako "Elena od Makedonija" a ne "Hellen of troy".Pozdrav

DUMAN 21.05.2006, 10:52

Dobro de zar samo Elena imat tolku dobri baloni. T kako prv pat da si videl ubavi baloni.

Alias8 02.06.2006, 15:44

Zdr Aman Duman. Ne vellam deka ne sum videl drugi balloni medjutoa nejzinite balloni taka mi izgledaa taka kako da kazam sllatki!E sega ti sakas da kazes demek ti si videll sekakvi pa zatoa i si fraer vo Nase maallo1

Copyright © 2005 Време. Сите права се задржани.