c.esk wrote:Daniel!!!!!A da ti ebam jas tebe se po spisok i na vas KOMUNJARITE,koj ni go smena imeto i znameto i koj e za kompromis bre pickavi mater KOMUNJARSKA,Za KUR ke mu se fatite na GRUEVSKI,PEDERI EDNI!
sinter wrote:De be C.esk kako te izrevoltira ovoj Daniel a.Mnogu vreme gubis so nego a za zal i jas si vlegov vo rasprava so nego.Ma ne razbira covekot nisto stom se fali deka bil gord SDSMovec.Napisal za Ljubco komentar kako nee Makedonec a oko ne mu trepnuva oti sefot negov i imeto i rodenata majka ce si ja prodade za da bide na vlast.
sinter wrote:Daniel Crvenkoski na sekoja tribina izjavuva deka e za kompromis.Togas daj ti mene kazi mi go toj kompromis.Koe toj kompromis sto treba da go napravime.Jas pod kompromis razbiram da se smeni imeto so nekoja dodavka.(severna gorna dolna )sto nee vo red.Kako bi bilo da dojdam jas i da ti recam :Ti nema da se vikas Daniel za ova za ona itn.Po tvoe ti bi trebalo da pocnis da pravis kompromis? Samo slepec ne moze da vidi deka nee problem imeto.Sto se pravite slepi koga jasno se gleda deka potoa problem ce bidi naseto poteklo.Jas mislam deka dosta e od vasite kompromisi.Nejces da ti go spomnuvame imeto FIROM?Zosto?Koj e toj kompromis so pasosite ?Kade mozes da patuvas so tie pasosi?Vo EU?I za kakov napredok mi zboruvas?Za napredok koj samo vie mozete da go vidite i za koj si pripisuvate zaslugi.Ma daj prosetaj malce po gradovite koj ne licat povejce na gradovi pa da vidis sto ostana posle vasata tranzicija koja za zal seuste trae.Ostana samo PUSTOS.I ne znam zosto me narekuvas VMROvec koga jas nikade ne spomnav deka sum gord vmrovec niti deka clenuvam vo dr.partija.Tolku od mene i mislam deka so nisto ne te navrediv osven ako ne te vregja vistinata za partijata na koja i pripagjas.Pozdrav..