Добредојдовте! Форум на Време Најави се | Регистрирај се | НПП

Добредојдовте на форумот на дневниот весник ВРЕМЕ
Ако првпат го посетувате сајтот Регистрирај се
Aко сте веќе регистрирани Најави се

Изгубени

Започнато од sinter на 16.11.2008 15:40. Темата има 0 одговори.

Печати Барај
Подреди коментари:    
   16.11.2008, 15:40
sinter не е онлајн. Последен активен: 12/31/2008 10:23:51 AM sinter

Топ 10 коментари
Пристапил на 15.11.2008
Рангирање нема
Ne samo Grcite tuku i Bugarite i Srbite ne se podobri
Одговори Цитирај
Citajci na forumive razlicni mislenja i posetuvajci rubriki za komentari niz vesnicive jasno segleda deka Grcite ne se edinstvenata precka na Makedonija kon zaclenuvanjeto vo EU i NATO i voopsto za nasiot opstanok.Da bidam iskren ne me iznenadi reakcijata na Srbija posle priznavanjeto na Kosovo ili bugarskite redovni provokacii tuku me zacudi so kolkava omraza Srbite ne iznavredija ne odbirajci zborovi i kolku podli se Bugarskite nacionalisti koj potpomognati od bugarskata oficijalna politika ne biraat sredstva da ne omalovazat i da go negiraat naseto postoenje nasiot jazik kultura.Tolku gnasni komentari ne sum sretnal nikade za nikogo.Spored mene znaci Srbite go pokazaa pravoto lice kolku i da se bara pricinata vo priznavanjeto na kosovo a kaj Bugarite toa nee nisto novo deneska se edno za utre ce vidime.Ete za ova sakav da spodelam so nekogo mislenje oti za Grcite se znae barem otvoreni se "Ne te priznavame i gotovo"no pogolema opasnost za mene se srpskite i bugarskite provokacii.

Извештај 
Форум на Време » Забава » Изгубени » Ne samo Grcite tuku i Bugarite i Srbite ne se podobri