Re: Seksot i politickite partii
Изгубени
Seksot i politickite partii
sinter
22.11.2008, 15:45
Na ovaa tema me isprovocira neodamnesnata izjava na novinarot Latas.I odma da kazam deka ne vidov nisto neubavo i nevkusno vo negovata izjava.Ne mi e jasno zosto pratenickite od SDSM krenaja tolku prasina.Tie se ponasaja ko da neznaat sto e toa seks.Pa duri i ce tuzele za ova pa za ona i tie samite ne veruvam deka znaat sto ce tuzat i za sto.Latas go kaza samo ona sto go mislese.dobro mozebi malku poslobodno od obicno no jas ne gledam nikakov grev vo toa.Dali ima seks vo pol.partii?A kade nema.Pa zar toa ne go dokaza Bucko,so negovata sekretarka bez razlika sto ja zede na krajot.Sega nekoj ce rece oti ova e mesajne vo privatniot zivot na nekogo no toj e javna licnost i vo civiliziraniot svet pagjaat i najgolemite glavi za vakvi aferi.Ako se vratime nanazad i samiot Bucko vo izbornata kampanja navleze vo privatniot zivot na N.Grueski.Uostalom zar toj ne se mmesa vo privatniot zivot na sekoj Makedonec?Zatoa ne me zacudi Latas tuku uvazenite pratenicki od SDSM.Zar ne znaea na sto se ce naletaat koga ce bidat javni licnosti?Toa e cenata na nivnata rabota.Niv ne gi vregja toa sto sekoj den gi narekuvaat aramii pa se navredija za seksot.Ako ne se spremni da ja platat cenata na popularnosta mozat odma da si podnesat ostavki.Samo malku izgleda potesko ce odi toa oti ne veruvam deka taka lesno ce se otkazat od site blagodeti na vlasta vklucuvajci go tuka i seksot.Se nadevam deka ovaa tema ce isprovocira nekoj da go kazi svoeto mislenje onaka slobodno bez vlakna na jazikot oti nasive politicarki mislat deka se semojcni i deka tie se nedopirlivi.
tekstiling
23.11.2008, 11:04
WHAT YOU ARE IS GOD'S GIFT TO YOU WHAT YOU BECOME IS YOUR GIFT TO GOD
sinter
23.11.2008, 12:49
Tekstiling od tvoive dosegasni temi koi si gi napisala(napisal) mozam da zakljucam deka si zena.(ako gresam izvini i popravime).Drago mi e sto se soglasuvas so mene pogotovo ako si zena.No neli ako ne izreagiraa onaka burno i glupo pratenickite od SDSM nemase da se krene tolkava prasina?Tie napravija kako vo prikaskata za muvata na kapata.
ato
11.08.2009, 15:02
Зарем постојат уште наивни кои го слушаат ЛАТАС
А јас верував во луѓето
DLM
10.09.2009, 17:42
Може мало појаснивање од овие што ја започнале темата!
Вака стои измешано се зборува за проституција и како најекспониран облик политичката проституција или за сексот како биолошка потреба на секоја индивидуа а со тоа и продолжување на видот. Зошто како шо политичката проституција е погубна во општествените односи, исто така и аномалиите во сексуалните определби но се приказна за друга тема.
Зар Латас и некои други сметат дека сексуалните односи а не политичката проституција штетат на општествените односи, сметам дека се работи за баби и жаби. И секое навлегување во личниот живот (на јавните личности за другите треба со закон да се санкционира) повеќе отколку што е потребно за обзнанување на аномалиите е сепак злоупотреба на медиумот и е невкусно. Зар има такви кои сметат дека сексот на некоја јавна личност а не неговиот болен и извитоперен интелект се причината за ваквите високи морални вредност.
Добар Глас
The Best websites for Macedonia
MakHost
Copyright © 2005 Време. Сите права се задржани.