|
|
Што мислите за внатрешните превирања во СДСМ?
Започнато од Stole_te на 23.01.2009 18:37. Темата има 5 одговори.

|
|
Подреди коментари:
|
|
|
|
23.01.2009, 18:37
|
Stole_te
Пристапил на 20.01.2009
супер активен
|
Се ближи ли крајот на најсилната опозиција???
|
|
|
|
|
Како што гледате веќе некое време нашата опозиција е на дното и се валка во кал. Има ли надеж за враќање на опозицијата? Ако не се случат поголеми промени на врвот СДСМ целосно ќе пропадне. Очекувам можни решенија за нашата мила опозиција!!! Има ли!?
|
|
|
|
|
Извештај
|
|
|
|
05.02.2009, 0:16
|
a33
Пристапил на 04.02.2009
малку активен
|
Re: Се ближи ли крајот на најсилната опозиција???
|
|
|
|
|
Нема шанси да се опорави сдсм. Немаат кадар. Сите интелектуалци си отидоа. Кој би мозел да ја опраи?! ВМРО друзе усте долго кје остане на власт. Слусај ми го зборот. Пропадна СДМС.
|
|
|
|
|
Извештај
|
|
|
|
21.02.2009, 21:20
|
BUTEL
Пристапил на 21.02.2009
малку активен
|
|
|
|
|
|
Zar uste ne sfatija deka go doprea krajot?
|
|
|
|
|
Извештај
|
|
|
|
05.03.2009, 22:38
|
DLM
Пристапил на 08.10.2007
Рангирање нема
|
|
|
|
|
|
Сигурни сме дека ќе си го вратите рејтингот, само молам нека не ги применува методите од 2001-та, мамето ни го ... Не дека се сегашните властодршци, некакви си државници ама тој со својата братија пола држава ни заеба и затоа подобро да не се враќа за да не останеме и без оваа другата половина. Овие ГОЛЕМИТЕ Македонци зедоа бугарско, српско и грчко си државјанство, а ние си останавме во карантинот. За 18 години ДЕМОКРАТИЈА (некој повеќе некој помалку) ни направија карантин во кој сами сме си доволни. Човекот е можеби успешен ама како политичар е КАТАСТРОФАЛЕН за Македонија...
Добар Глас The Best websites for Macedonia MakHost
|
|
|
|
|
Извештај
|
|
|
|
06.03.2009, 16:12
|
tina baby
Пристапил на 06.03.2009
средно активен
|
|
|
|
|
|
Abe vidoa deka propagaat i zatoa sega NAS KE NE PODRZAT vo nasata apsolutna pobeda!Bas mi e zal ama toa e realnosta VMRO-DPMNE bese i ke bide VLAST!!!
|
|
|
|
|
Извештај
|
|
|
|
|
Форум на Време » Општество » Што мислите за ... » Се ближи ли крајот на најсилната опозиција???
|
|
|
|